zondag 29 januari 2012

Mn "nieuwe" tafeltje

Deze week werd mn tafeltje geleverd die ik paar dagen eroor gekocht had via het internet.
Dus donderdag ochtend stond de meneer aan de deur met de vraag of ik wachtte op een tafeltje. Ja zei ik dus vol enthousiasme.
Nu staat ie dus mooi te zijn bij ons in de huiskamer.
En dit is hem dus:
Hoe het er allemaal op staat is nog niet helemaal naar de zin dus zijn we elke keer weer aan het kijken wat toch echt het leukste is.
Gisteren met het mooie weer even de tuin in en op zoek naar een tak die in de pot pastte.
In de grote witte schaal moeten nog witte druifjes komen en denk dat het dan al redelijk naar mn zin is. Naast het tafeltje in een tafeltje met een bak speelgoed en dat oogt nog wat rommelig..
Maar er zijn altijd weer dingen die veranderd en verbeterd kunnen worden maar zoals het nu even is ben ik al aardig aan het genieten.
Hierbij nog even 2 foto`s. Zoals jullie wel kunnen zien heb ik ook niet de meest goede camera om foto`s te maken maar dan zal hopelijk ook steeds beter en mooier worden.
Op de foto is ook mn nieuwe lampenvoet te zien. Hij heeft alleen nog een nieuwe kap nodig want dit is toch niet helemaal mijn ding.

dinsdag 24 januari 2012

Kort weekendje Pieterburen

Zaterdag ochtend had manlief het idee om naar Pieterburen te gaan, maar het was al wat later op de dag dus ja tegen de tijd dat je er dan bent. Maar hij had dan het idee om er een nachtje te blijven slapen.. Ik kon mn oren niet geloven.. zei hij nou een nachtje blijven slapen? Okeej nou leuk, dus even gebeld naar het hotel of er nog een plekje was voor ons. We hadden geluk er was inderdaad nog een plek voor ons viertjes. Nou spullen pakken en gaan... maar we hadden nog wat dingetjes wat ons ophield dus om 12.30 waren we dan onderweg. Rond 15 uur waren we daar en dat was toch wel vreemd in mijn ogen, het was een ontzettend klein dorpje. Wel gezellig. Nou spullen in de kamer en op naar de zeehondencreche. De meiden vonden het er geweldig en hebben zich er dus goed vermaakt. Het was erg mooi om al die vrijwillegers bezig te zien.
Anne Fleur onze jongste dochtertje heeft zich heel erg vermaakt met de mensen die met de vis bezig waren.
Waren allemaal visjes die aan elkaar bevroren waren en die gingen ze van elkaar af halen en Anne Fleur zat met dr wijsvingertje van nee nee en dan heel boos kijkend en die meiden die lachen slap van het lachen.. Zo geweldig om te zien.
Savond heerlijk wezen gourmetten en de volgende ochtend weer een heerlijk uitgebreid ontbijt.
Angelina en Rob gingen nog heerlijk even zwemmen en erna nog even een keer bij de zeehondjes kijken en weer opweg naar huis. Dus was een heerlijk weekendje weg en we hebben met zn 4tjes heel veel lol gehad.

Als goed is word er morgen een "nieuw" tafeltje gebracht en ik kan niet wachten.. Jullie krijgen uiteraard nog de foto te zien.
Vandaag even bij Vita Huset langs geweest om een 'nieuwe' schaal te halen. Dus die krijgt morgen een mooie plek op de tafel.
Nu eerst weer heerlijk mn huisje aan kant maken.

Iedereen fijne dag nog!

donderdag 19 januari 2012

Verzamelwoede

Sinds enige tijd koop ik zo nu en dan mooie oude schalen, en dan het liefst niet helemaal nieuw meer maar met mooie sporen.
Dus in de keuken en in en op kastjes heb ik wat van de schalen staan. Nu heb k van de week natuurlijk ook nog op marktplaats gekeken en ook daar kom je de mooiste tegen. Het liefst koop je ze dan allemaal maar het blijft juist extra leuk als je zo nu en dan een koopt. Onlangs heb k de grote gekocht en aangezien er een oude gelijmde breuk in zit ben ik er zo ontzettend blij mee. Heerlijk om mee te blijven decoreren.
Je kan inmiddels wel zeggen dat het een verzamelwoede begint te worden..
De meeste schalen die k inmiddels heb verzameld zijn van SC Maastricht.
Deze grote schaal op de foto was dus gebroken en gelijmd. En wat ben ik er nu nog steeds ontzettend blij mee.
In de keuken hebben we helaas niet zo heel erg veel ruimte dus mooi neerzetten in de kamer.
En hierbij nog een grote foto van de gelijmde schaal.



Vandaag heerlijk een dagje om binnen aan de gang te gaan.
Fijne dag allemaal


zondag 8 januari 2012

Opgeruimd

Alle drukke dagen zijn weer achter de rug. Net zoals de meesten waarschijnlijk hebben we de kerstboom en decoraties weer opgeborgen.
De sfeer van kerst kijk ik al vanaf november naar uit maar vind het meestal ook heerlijk als hij weer gaat. Het geeft weer een gevoel van ruimte. Zoals de afgelopen dagen met het slechte weer zijn echt de dagen om heerlijk weer in huis te rommelen.
Zal binnenkort wat foto`s plaatsen van ons huisje.

Heb het bloggen nog zeker niet onder de knie maar als mensen me tips kunnen geven voor een lijst plaatsen naar andere blogs dan ben ik weer een klein stukje op weg.

Fijn weekend nog allemaal