donderdag 21 juni 2012

Weer een berichtje

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik hier een bericht heb geplaatst. Was de laatste tijd veel meer bij jullie aan het lezen en kijken. Had op het moment even geen inspiratie. Maar vandaag moest het er toch weer eens van komen.
De zomer laat helaas lang op zich wachten al moet k wel zeggen ben al blij als het droog is, temperaturen richting de 30 is ook weer teveel van het goede, achja het is ook nooit goed. We nemen op dit moment maar gewoon zoals het komt.
Uiteraard de laatste tijd weer wat nieuwe spulletjes gescoord.

Bij Sari heb k een prachtige vliegenkast gekocht. Toen k daar kwam en na heerlijk buiten gezeten te hebben en lekker hebben gekletst zijn we de schuur in gedoken en k keek me ogen uit. Zoveel mooie spulletjes heeft ze verzameld.
Ontzettend leuk bezoekje was het en zeker voor herhaling vatbaar.


De meeste spulletjes die erin staat heb k ook nog niet zo heel erg lang en vond het een leuk geheel, maarja dat kan morgen natuurlijk weer heel anders zijn.

Allemaal recent gekocht en ben er weer zo blij mee. De kwispedoor was k al een tijdje naar op zoek en dat bleek toch vrij lastig, ze waren vaak al verkocht. En deze gelukkig nog niet!! Ben er zo ontzettend blij mee. Alleen bij aankomst bleek er een pootje te zijn afgebroken dus die moet k nog even netjes zien te lijmen. Maar als k die naar achteren zet zie je er ook niks meer van.

Soms denk je je lijstje met wensen aardig aan het slinken is maar dan komen er ook elke keer weer spulletjes bij die je ontzettend leuk vind en dan denk ik weleens houd het nou nooit op haha..

Voor nu genieten we lekker van de dingen die je hebt en het hoeft zeker niet altijd matrialistisch te zijn. De liefde van de mensen om je heen is nog veel meer waard!

Iedereen een leuk en gezellig weekend!
We hebben een druk weekend voor de boeg met veel leuke dingen, morgen eerst met zn allen een dagje Artis. Zo een mooi park en dat midden in Amsterdam. En mn man is morgen ook jarig word 30 jaar. Een gezellige dag. Zaterdag een verjaardag van mn schoonzus en dan zondag een lekker relax dagje en genieten van elkaar.

Liefs Bianca

13 opmerkingen:

 1. Een mooi kastje Bianca! En ook je aankopen van de laatste tijd zijn mooi. Kun je leuke kastjes mee vullen.
  En ja, het is inderdaad een verslaving.
  Heel veel plezier dit weekend en al vast gefeliciteerd met de verjaardag van je man!
  Fijne avond!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Bianca!

  Via Gerry kom ik bij jou terecht en ik heb mij meteen als volger aangemeld hoor! Wat heb je een mooi kastje gekocht, ideaal om je mooiste spulletjes in te etaleren. Een goede aankoop dus. Hier werkt het net zo, maar dat doen we elkaar een beetje aan :)...bloggen is zo inspirerend, dat we telkens weer nieuwe ideetjes op doen!

  Nog gefeliciteerd met je man, ik hoop dat jullie een gezellige dag hebben gehad!

  Lieve groet, Ingrid

  P.S. Weet je dat bij je posten wel een datum vermeld staat, maar dat je deze niet ziet doordat je het lettertype wit daarvoor gekozen hebt?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi hoi kom via via op je blog met prachtige spulletjes en foto's gelijk even volger geworden kan ik je posten niet meer missen ....wat een leuk kastje zeg...wens je een fijne week voor nu en tot je volgende post lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Via Gerry kom ik op je blog terecht en wat leuk,..ik ben gelijk volger geworden. Mooi kastje heb je gekocht altijd leuk voor dit soort mooie spulletjes! Nog gefeliciteerd met je man en tot een volgende keer!

  Groetjes,
  Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gezellig dat je langs geweest bent! Zag dat je ook nog niet zo lang blogt...heb me aangemeld als volger :-)

  Geniet van je nieuwe aankopen!
  Fijne avond
  Liefs Els

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke blog !! Gerry heeft je in het zonnetje gezet...ik volg je hoor...liefs Ria...xxx..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Weer een nieuwe volger, welkom in blogland.
  Groetjes,
  Geke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hej, ik kom ook via Gerry even bij je kijken. Leuke brocante spulletjes. Je lijstje zal nog wel blijven groeien, er zijn op de blogs zoveel mooie spullen te zien die je weer inspireren voor je eigen huis.
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke vondsten.....ha nee volgens mij houdt het verzamelen nooit op.....;)
  Ga je volgen hoor.

  Fijne avond

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nog een bezoekster via Gerry ;) Wat heb je prachtige vondsten gedaan!

  Fijne avond. Groeten, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ook ik kom via Gerry op je mooie blog, ik ga je volgen.
  Mooie dingen heb je gevonden.
  Fijne avond groetjes Nelly

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hey Bianca
  Wat leuk dat ik je hier tegenkom!Ik ben volger geworden hoor!!

  Je hebt leuke spullen!!

  Lieve groet Peet(fort lapin)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi Bianca, dat helpt vaak wel, even een linkje krijgen en zo kwam ik op jouw blog! Leuk hoor, ook ik ben je nieuwe volger. Kom gezellig ook eens bij mij neuzen zou ik zeggen! Welkom! Succes met bloggen en ik kom lekker bij je lezen! (nog een tip: als je je woordverificatie uitzet, hoeven mensen niet steeds woorden over te typen)Groeten, Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen