maandag 9 juli 2012

Vakantie

Hier zijn inmiddels de vakanties begonnen. Dochterlief hoefde alleen donderdag ochtend nog en toen was het klaar. Zelf heb ik nu 2 weken vrij dan manlief 3 en dan ik nog 1. Alles om de 6 weken dus te overbruggen. Veel mensen zeggen ook van wat ongezellig, maarja k werk alleen de maandag en de dinsdag en dan is voor mij de werkweek alweer voorbij dus dan is het nog te overzien.
Vakantie plannen hebben we eigenlijk nooit (helaas) Rob mn man is niet van op vakantie gaan. En zelf heb k zoiets van nou als het mooi weer is en we gaan wat dagjes weg dan hoor je me ook verder niet klagen al heb k de laatste tijd wel zoiets van k zou er toch wel even tussenuit willen, even weg van huis en je dagelijkse ding.

Vandaag heb k de kruk uit een vorige post geverft, alleen had k alleen nog muurrollers dus hoop dat het resultaat wel goed gaat komen.. We gaan het morgen even bekijken.
Hij was meer houtkleur en het was toch niet wat ik graag wilde het stoorde me een beetje eigenlijk dus ja toch maar wit maken.

Nu ga ik weer even verder in huis rommelen. 1 meissie slaapt op het moment en de ander is even achter de tv neer gestreken dus kan k even ongestoord mn ding doen..

Iedereen fijne dag ondanks alle regen.

4 opmerkingen:

 1. Ja, als je nog kleine kinderen hebt moet je gewoon wat regelen om zo'n lange tijd te overbruggen. Thuis kun je het ook wel leuk maken.
  En heb je geen zus of vriendin waar je evt. een paar dagen mee weg kunt?
  Geniet in elk geval. Ik ga ook niet op vakantie.

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier valt de regen momenteel met bakken uit de lucht. Ik vrees dat we geen echte zomer meer zullen krijgen...Wij gaan dit jaar ook niet op vakantie vanwege onze gezinsuitbreiding. Gelukkig is er in eigen land ook genoeg te doen, alleen moet het weer dan wel meewerken...
  Ben benieuwd naar je verfklus!

  Fijne middag, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker thuis in huis af en toe een spelletje doen..wie weet, die zon komt echt terug hoor.
  Ik krijg jouw nieuwe posten niet binnen, dus ga je blog opnieuw inmijn lijst opnemen.

  Groetjes,
  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een dagje weg vind ik ook altijd leuk, maar ik vind het ook heerlijk om er even een paar dagen tussenuit te zijn...even weg van het huishouden en andere dingen....
  Ik wens je alvast een goede vakantie!

  Groetjes, Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen