donderdag 10 januari 2013

Brocante vondsten

Vandaag had ik na lange tijd weer eens de auto voor mezelf. Dus daar hebben we dan ook dankbaar gebruik van gemaakt.
Had al enige tijd zin om naar een kringloop winkel te gaan en dan niet de kringloop hier in het dorp. Dus de oudste naar school gebracht en hup met de jongste in de auto op weg naar de kringloop winkel. Ik heb er ontzettend van genoten en ga ook binnenkort weer eens terug. Ik kwam helemaal blij naar buiten en je zag zoveel leuke dingen dat mn hartje wel een aantal keren oversloeg.
Uiteraard zal ik ook een foto toevoegen bij het bericht..
1 van mn plannen voor dit jaar is om meer te gaan doen met brocante dan nu. Ik wil dingen eventueel gaan opknappen en  verkopen dus een soort van winkeltje beginnen. Maar ga het eerst nog even klein houden door het op marktplaats te gaan proberen. Even kijken hoe het aanslaat. Mocht het goed aanslaan dan kunnen we altijd verder kijken naar een echt webwinkeltje. Dus ben helemaal enthousiast.
Uiteraard heb k al op marktplaats het een en ander staan en daar zal geregeld dingetjes bijkomen.
Het lastige is dan wel weer mij kennende dat ik erg veel leuk vind en dus ook soms moeilijk zal vinden het weer weg te doen. Maar ach we genieten er dan van zolang het nog geen nieuwe eigenaar heeft.
Hierbij nog even een foto van mn aankopen. Ben heel erg blij met de kleine terrine van SC Maastricht want zo heb k ze nog nooit gezien,en de antieke spiegel is ook echt een plaatje.  De spiegel word nog onder handen genomen. 
Ga nu eerst de spiegel onder handen nemen.. Ben erg benieuwd hoe hij eruit komt te zien.
 
Vandaag zijn we ook nog eens 6 jaar getrouwd. Wat is de tijd snel gegaan. K was in april in hetzelfde jaar uitgerekend van onze eerste. Het was een prachtige dag. En ben nog even gek op hem als de eerste dag dat ik hem zag.
 
Fijne dag iedereen ondanks het slechte weer

2 opmerkingen:

  1. Oh heerlijk zoveel bruisende plannen. Je hebt mooie vondsten gescoord. Je terrine is wel het pronkstukje.....men noemt deze bruine kleur vaak beboterd en ze zijn erg hot in die bruine kleur......

    Fijne dag en succes met al je mooie ideeën

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd met jullie trouwdag, de tijd vliegt inderdaad om! Je hebt mooie aankopen gedaan, wat kun je daar blij van worden hè?

    Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen