zondag 1 september 2013

Een kroon op je hobby

Vorige week kreeg ik een berichtje met de vraag of ik op de fair wil staan van T Brocante Sfeertje. Wat was ik ontzettend blij toen ik dat bericht kreeg en ja daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen. Dus 21 september mag ik op de fair staan in IJsselstijn. Inmiddels ben ik wel een beetje in mn rats met de vraag heb ik wel dingen die leuk genoeg zijn? We gaan het allemaal meemaken.
En tot mn grote verbazing kreeg ik afgelopen vrijdag een mailtje om op de Fair te staan in Middelie. Ik kon ook dit niet geloven. 2x een uitnodiging in een week tijd. Wie had dat ooit gedacht.. Uiteraard reageerde ik met een dikke JA. Natuurlijk wil ik dat.... Afgelopen weer dus weer druk in de weer geweest om leuke spulletjes te vinden. Een aantal dingetjes houd ik aan de kant om dat op de fair te kunnen zetten op mn kraam.

De vakantie is inmiddels voorbij. Morgen gaan hier ook de kinderen naar school. Enerzijds vind k het ook wel weer lekker het gewone ritme maar aan de andere kant heb ik zeker genoten van de vakantie. Heerlijk dagjes uit met de kids en soms gewoon dagje doen waar je zin in hebt en lekker rustig aan doen.
Verder hebben is er een kijk schuurtje gemaakt door manlief en met hulp van de buurman.







 
Hierbij wat kleine ideeen hoe het eruit ziet. Zal binnenkort nog een aantal plaatsen.
We gaan nu nog even lekker van de nazomer genieten en na de zomer zal het bloggen ook weer een stuk actiever worden en zal ik ook weer meer reactie bij jullie achterlaten. Nu is het vaak het lezen van de blog en geen reactie achterlaten.. Staat me niet zo netjes maar komt allemaal weer goed.
 
Iedereen fijne dag nog

1 opmerking:

  1. Wat een eer dat je 2 x gevraagd bent. Aan je spullen za het niet liggen. Ik kan me voorstellen dat je trots bent.
    Liefs Anneke

    BeantwoordenVerwijderen