dinsdag 24 januari 2012

Kort weekendje Pieterburen

Zaterdag ochtend had manlief het idee om naar Pieterburen te gaan, maar het was al wat later op de dag dus ja tegen de tijd dat je er dan bent. Maar hij had dan het idee om er een nachtje te blijven slapen.. Ik kon mn oren niet geloven.. zei hij nou een nachtje blijven slapen? Okeej nou leuk, dus even gebeld naar het hotel of er nog een plekje was voor ons. We hadden geluk er was inderdaad nog een plek voor ons viertjes. Nou spullen pakken en gaan... maar we hadden nog wat dingetjes wat ons ophield dus om 12.30 waren we dan onderweg. Rond 15 uur waren we daar en dat was toch wel vreemd in mijn ogen, het was een ontzettend klein dorpje. Wel gezellig. Nou spullen in de kamer en op naar de zeehondencreche. De meiden vonden het er geweldig en hebben zich er dus goed vermaakt. Het was erg mooi om al die vrijwillegers bezig te zien.
Anne Fleur onze jongste dochtertje heeft zich heel erg vermaakt met de mensen die met de vis bezig waren.
Waren allemaal visjes die aan elkaar bevroren waren en die gingen ze van elkaar af halen en Anne Fleur zat met dr wijsvingertje van nee nee en dan heel boos kijkend en die meiden die lachen slap van het lachen.. Zo geweldig om te zien.
Savond heerlijk wezen gourmetten en de volgende ochtend weer een heerlijk uitgebreid ontbijt.
Angelina en Rob gingen nog heerlijk even zwemmen en erna nog even een keer bij de zeehondjes kijken en weer opweg naar huis. Dus was een heerlijk weekendje weg en we hebben met zn 4tjes heel veel lol gehad.

Als goed is word er morgen een "nieuw" tafeltje gebracht en ik kan niet wachten.. Jullie krijgen uiteraard nog de foto te zien.
Vandaag even bij Vita Huset langs geweest om een 'nieuwe' schaal te halen. Dus die krijgt morgen een mooie plek op de tafel.
Nu eerst weer heerlijk mn huisje aan kant maken.

Iedereen fijne dag nog!

3 opmerkingen:

 1. Wat leuk,zon onverwacht weekendje weg!!!En ben heel erg benieuwd naar je tafel en schaal!
  Lieve groet Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk even naar Pieterburen...het is er idd klein maar wel heel leuk om bij de zeehonden te kijken.
  Ik ben benieuwd naar je nieuwe spullen hoor.

  Lieve groetjes,
  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. KIjk even op mijn blog voor een verrassing

  groetjes Bep

  BeantwoordenVerwijderen