donderdag 8 maart 2012

Op naar de lente

Toen k vanmorgen wakker werd scheen het zonnetje lekker naar binnen en hoorde de vogeltjes heerlijk fluiten, kreeg gelijk zin in de dag. Dus hup eruit wassen en omkleden mn jongste wassen en omkleden en de oudste kleedde zich ook om maar die was nog wat minder enthousiast. Ontbijten en hup de oudste naar school gebracht. Nu heerlijk thuis en heerlijk aan het genieten als k zo naar buiten kijk.
Dus ga heerlijk weer aan de lente schoonmaak met de raampjes weer lekker open en heerlijk in huis aan de gang. Bloembolletjes in huis en heerlijk frisse zachte kleuren.
Vorige post stond dat k bij de ikea was geweest om te kijken voor wat leuke accesoires en dat is gelukt. Heb een heerlijk roze plaid gehaald voor bij onze bank wat me echt een doorn in het oog is maarja een wit creme bank met een hond kat en 2 kinderen die kan k helaas niet schoonhouden dus hebben we er vorig jaar kleden overheen gedaan maar daar breek k nog eens mn nek over haha.
Ga nu heerlijk in huis soppen en opruimen (het word bijna een hobby van me)
Iedereen geniet van deze mooie dag.


2 opmerkingen:

 1. Het zonnetje schijnt al niet meer enthousiast, maar je plannen klinken wel enthousiast.
  Veel succes!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk he, dat mooie weer. Je krijgt gelijk veel meer zin in van alles. Heb vandaag boven de boel ook maar eens flink gesopt. Kan dat er eventjes weer tegen.
  Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen