zondag 25 maart 2012

Genieten

Wat een heerlijk weertje de afgelopen tijd. Heerlijk om buiten aan de gang te gaan en het allemaal op orde te maken.
De winterkleding kan grotendeels weer opgeruimd worden en de voorjaars kleding komt weer tevoorschijn.
Straks weer alle plantjes vervangen die de winter niet overleeft hebben. Sochtends vroeg het bedje uit om de wasmachine aan te zetten zodat de was lekker in de zon kan drogen. Er gaat namelijk niks boven de was buiten hangen zo lekker die frisse geur.
Frisse pastelkleurtjes in huis om helemaal het lente gevoel te krijgen. Wat vind k dit heerlijk en wat hebben we er naar uitgekeken.
De meiden die hele dag lekker buiten aan het spelen zijn en de oudste die nu lekker zonder zijwielen kan fietsen. We hebben een weekje met dr ge-oefend en ze kan het.. Wat voel je je dan trots.
De kleine meid slaapt nog in de middag en de oudste zit dan op school dus dan heerlijk een boekje of een lekker huis blad erbij en dan lekker in het zonnetje met af en toe toch even de ogen dicht. Echt heerlijk..
Dinsdag even shoppen met mn moeder om te kijken voor kleding, ook voor mezelf maar kom toch meestal voornamelijk met kleding voor de meiden terug..
Onze oudste dochter word over ongeveer 2 weken alweer 5 jaar en hebben gisteren naar een fiets gekeken want de fiets die ze nu heeft word toch echt te klein.. En dit is hem geworden
K zag hem staan en k was op slag verliefd deze moest het worden.. Ben benieuwd hoe het dan straks weer gaat als ze op een grotere fiets gaat fietsen maar met doorzetten komt ze een heel eind.
Iedereen een hele fijne zondag en geniet van het heerlijk zonnetje!

2 opmerkingen:

  1. Plannen te over in het mooie weer. Leuk dat dochter fietst, je hebt een prachtige fiets voor haar gevonden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Bianca, Bedankt voor je leuke reactie op mijn blog! Wat een geweldige fiets is dit voor je dochter: met zo'n rek voorop! Die heb ik alleen nog maar in volwassen versie gezien. Ze zal er apetrots op zijn als ze hem heeft gekregen. Fijne dag! Groetjes, Hanneke

    BeantwoordenVerwijderen