vrijdag 27 april 2012

Zo maar

Zoals k jullie in mn vorige post vertelde over de reuzelpot en een (hang) kastje ben k toch ondertussen ervoor geslaagd. De Reuzelpot heb k van de week gevonden in een mooie blauwe kleur. Nu moet k eerlijk zeggen blauw is eigenlijk niet echt mijn kleur maar k zal hem en was op slag verliefd. Al moet k zeggen pastel blauw vind k wel heel erg mooi net zoals heel zacht roze.
En als klap op de vuurpijl heb k ook nog een leuk klein kastje gevonden. Eigenlijk is het een oud medicijnkastje van hout. K ben er dus ook erg blij  mee en heeft een leuk plekje gekregen op mn houten tafeltje die k tijdje geleden gekocht heb bij Saar uit Hattem.
Het weer zit vandaag ook heerlijk mee gelukkig. Vandaag is er meester en juffendag bij mn dochter op school. Dan worden op 1 dag alle verjaardagen van de juffen en meesters gevierd. Er werden ook ouders gevraagt mee te helpen dus vandaag help k ook een uurtje mee. Heb er eigenlijk best zin in ondanks dat dit de eerste keer is. Maar mn dochter was helemaal in de wolken toen k vertelde dat k kwam helpen dus dat is helemaal leuk.
Mn jongste dochter vermaakt zich heerlijk met dit weer, het zonnetje schijnt en het is lekker droog buiten. Ze wilde net heel graag in de zandbak maar aangezien het de afgelopen dagen zo regende leek me dat niet zo een heel goed idee, maar zo eigenwijs als ze is wilde ze toch even kijken of het zand inderdaad wel zo nat was. Dus doe de klep open en zie wel een spinnenweb maar toen k nog eens een keer keek zat er bij het randje van de zandbak en ontzettend dikke vieze zwarte spin dus ja paniek bij mij en doe de klep weer dicht. Daarna schrik k me kapot omdat er een draadje aan mn trui zat dus je raad het al k dacht gelijk dat er ook nog 1 op mn trui liep.. Hoezo bang voor spinnen.
Dochterlief wilde hem ook wel even zien, hoe bang ze er ook voor is. Nou ze schrok zich een hoedje en loopt vervolgens naar boven toe om haar stofzuigertje op te halen. Dus k zeg wat ga je doen daarmee? Spin moet dood. Nou ze zou hem wel even opzuigen.. Zo grappig dus heb het toch maar even uit dr hoofd gepraat.. Brrr Moet er niet aan denken laat hem maar lekker buiten en de volgende keer extra voorzichtig de klep open doen met in het achterhoofd de gedachte dat er nog een dikke zwarte spin in zit..

De Foto`s van de nieuwe aanwinsten komen er de volgende keer bij aangezien mn batterijen van mn camera leeg zijn.. Dus die houden jullie tegoed.

Fijn weekend.

1 opmerking:

  1. Prachtig verhaal Bianca! Eerst dat je geslaagd bent met je verlanglijstje. Maar ook het verhaal van de spin. Je had hem een zetje moeten geven zodat die uit de zandbak kwam en het hazepad koos in de vrijheid. De reaktie van je dochter is prachtig!
    Heel fijn feest op school vandaag en geniet een mooi weekend!

    Lieve groet,
    Gerry

    BeantwoordenVerwijderen