dinsdag 17 april 2012

Kringloop vondsten

Zozo de drukke dagen van het pasen en de verjaardag van mn dochter zijn weer achter de rug. Na 3 keer vieren is het ook meer dan mooi geweest.
Lekker nu weer het normale ritme en de boel weer lekker netjes.
Vanmorgen was k lekker vrij de jonste ging naar het kinderdag verblijf en de oudste gewoon naar school. Heb dan ook lekker even de badkamer gesopt en alle kamers weer opgeruimt en alle rommeltjes weer in een tas voor de vuilnisbak. Zooo heerlijk vind k dat altijd, geeft altijd weer een opgeruimd gevoel.
Toen de badkamer een sopbeurt  had gehad kreeg k het op mn heupen en moet ineens naar de kringloop toe. En k had geluk vandaag en dat is alweer enige tijd geleden dat k ergens tegenaan liep waar mn hart een sprongetje van maakte.
 Al kreeg k de bordjes er niet zo heel erg goed op helaas. Ze hebben namelijk ontzettend mooie gebruikssporen en zijn van Wedgwood. Normaaal heb k heel veel wit en creme kleurtjes maar deze bordjes kon k niet weerstaan.

K hoopte nog bij de kringloop een leuk klein kastje tegen te komen die je zou kunnen ophangen maar ook neer zou kunnen zetten maar helaas en de reuzelpot waar k naar op zoek ben was er ook niet maarjah de kans dat je dat bij ons in de kringloop tegenkomt is toch wel heel erg gering. maar gelukkig is er binnenkort koninginnedag dus wie weet. Het liefst ga ik dan even alleen op pad zodat k even rustig kan rondkijken..
Iedereen fijne dag toegewenst. 

2 opmerkingen:

 1. Heerlijk gepoetst, huis schoon en een paar prachtige bordjes rijker. Waar de kringloop goed voor is. Ik heb er ook net een log over staan. Er wordt door ons bloggerds heel wat vandaan gehaald.
  Veel plezier er mee!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk he de kringloop. Soms zie ik niks en soms zie ik heel veel. Je bordjes zijn leuk. En je hebt weer een lekker fris huis. Je bent verder dan ik.
  Fijne week. Groetjes, nancy

  BeantwoordenVerwijderen