donderdag 6 september 2012

Tijd geleden

Het is alweer enige tijd geleden dat ik een bericht geplaatst heb.
Drukte door de vakantie periode en het lekkere weer is het er gewoon even niet van gekomen.
Inmiddels zijn de scholen weer begonnen en beginnen we weer in het ritme te komen.
In de vakantie zijn we heerlijk wat dagjes weg geweest met de meiden zoals naar de dierentuin uiteraard een indoor speeltuin en uiteraard een dagje strand mocht ook niet ontbreken. Zoo heerlijk want het strand is hier 5 minuutjes met de fiets vandaan.
Ook werd er hier in de buurt een work shop kaars maken gegeven. Leek ons ontzettend leuk voor de meiden alleen was onze voorstelling toch nog anders. We dachten dat je het vanaf het begin allemaal moest doen maar de kaarsjes waren al gemaakt en je kon ze alleen nog versieren.. Maar alsnog hebben de meiden zich goed ermee vermaakt.
Toen we daarmee klaar waren konden we nog even bij de koeien en de stieren kijken want het werd gegeven op een boerderij. De meiden mochten van de boer de schapen nog eten geven.. Wat was nou het toppunt van de dag? Kaarsen maken of de dieren? haha als ze zich maar vermaakt hebben.
Uiteraard ben ik zelf nog heerlijk naar verschillende rommelmarkten geweest. Weer leuke spullen bij elkaar weten te vinden. Vaak koop ik het met het idee het weer te verkopen op marktplaats maar vaak vind k het weer te leuk waardoor het soms gewoon in huis blijft staan.. Maarja daar hebben we volgens mij allemaal wel last van.

Helaas heb k weinig foto`s gemaakt want mn camera heeft het zo goed als begeven. Gelukkig had mn vader nog een goede camera staan die hij toch niet gebruikt dus ben ik weer voorzien.

Iedereen een fijne dag toegewenst en geniet allemaal van aankomend weekend, het beloofd erg mooi weer te worden.

Zoo raar idee dat ik vandaag een nieuwe winterjas heb gehaald en de voorspellingen van het weekend en de dagen erop heerlijk zijn met heerlijke temperaturen.. Ik zeg we gaan er nog van genieten zolang het mooi blijft

3 opmerkingen:

 1. Hoi Bianca,
  Fijn dat jullie een leuke vakantie hebben gehad. En ja, dan begint het het gewone leven weer.
  Gelijk dat je eerst even geniet van je eigen brocante aankopen, je kunt ze altijd nog weer wegdoen.
  Mijn criterium voor de winterjas is meestal rond 1 oktober. tenzij het ervoor al erg koud is of uitstellen als het nog te mooi is.

  Geniet van de mooie dagen en lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen dat jullie een mooie vakantie gehad hebben!

  Fijn weekend
  Groetjes Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn dat je zo genoten hebt van de vakantie, hier is inmiddels ook alles al weer een week of drie in het gareel. Heeft ook wel weer wat...

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen