zaterdag 6 april 2013

Inspiratie loos

Wat een mooie dag was het vandaag. Heerlijk het zonnetje en een prima temperatuurtje. Eindelijk want wat waren we er met zn allen aan toe. Iedereen om je heen hoorde je erover klagen en ja hoor ook ik deed er aan mee. En dan hebben we zo een prachtige dag als vandaag. Krijg dan toch echt wel de kriebels om te gaan shoppen voor heerlijke voorjaarskleding.. Dus binnenkort even een shop dagje prikken.
In huis ook weer druk aan het rommelen geweest en op de een of andere manier krijg ik het elke keer niet naar mn zin. Klinkt misschien raar maar komt denk ik mede door onze vloer. We hebben een plavuizen vloer in de kleur grijs. Het is echt niet mijn ding. Maar het is meer op het moment dat het praktisch is met 2 kinderen een hond en een kat. Dus zet ik me er overheen en gaan we gewoon net zolang door tot het een keer naar mn zin is.. Vandaag weer even in mn servies kast wezen rommelen en wat stapels servies in de vensterbank gezet. 
Vanmiddag vond ik het wel leuk maar ben het nu alweer zat.. Dus waarschijnlijk ben ik morgen weer bezig alles weer om te gooien.
Weet nooit zo goed wat neer te zetten in de vensterbank..
Verder heb ik ook nog wat nieuwe aankopen gedaan.
Een ontzettend leuke stoel met een vreselijke bekleding. Tot nu toe durf ik het nog niet aan de stoel te bekleden maar had een offerte laten aanmaken door een bedrijf maar die vroegen 600!!! euro excl stof. Dat werd me toch echt te gek. Voor nu laat ik hem nog even zo met een leuk kleed erop en wie weet krijgt hij binnenkort toch nog een metamorfose.
Verder ook nog een kast die ik al geruime tijd op mn lijstje had staan en daar was hij dan. Hier dicht in de buurt dus was helemaal enthousiast. Zo stom van mezelf dat ik hem daar zelf niet goed heb bekeken dus thuis kwamen er toch nog enkele gebreken aan het licht.
De deuren gaan dan dicht met een schuifje aan de bovenkant en sinds kort staan de deuren ook een beetje bol. Dus hij sluit met het schuifje wel goed maar het schuifje ziet er gewoon niet mooi uit.
De bedoeling is als het weer een beetje meezit hem te gaan witten. Zat te denken deze keer geen krijtverf te gebruiken maar "echte" verf. Dus eerst goed schuren 2x in de grondverf en dan in de verf op waterbasis of de gewone verf. Daar ben ik alleen nog niet helemaal uit aangezien de kast veel gebruikt word.
Ook op marktplaats zag ik laatst een stroopkannetje voor een mooie prijs. Ben er zo ontzettend blij mee.
Hij is echt helemaal super. Nadat ik vanmiddag flink ben wezen schuiven is mn servies kast wat leeg dus ben weer druk op zoek naar oud servies. Heeft er iemand nog wat staan laat het me weten..


Verder heb ik vrijdag nog een leuke vaas gekocht en eerder die week een oude kist. Daar heb ik nog een leuk plekje mee weten te maken op de vensterbank aan de achterzijde van de kamer.
                                               In de pot moet nog een kaars komen of een grote tak van de magnolia
 
Verder ook weer grote opruiming gehouden anders slibt het hierbinnen helemaal vol.
Wie weet zit er wat voor je bij. Neem even een kijken op mn marktplaats pagina
 
 
 
Ik wens iedereen een goed weekend en geniet van het mooie weer wat eraan zit te komen.
 

3 opmerkingen:

 1. Soms heb je dat gewoon even geen inspiratie. Maar toch ben je lekker bezig geweest en ik vind de aankleding van je vensterbank op de laatste foto heel erg mooi met die oude kist en de klossen, letters en het glas. Niets meer aan doen zou ik zeggen. Mooie kast heb je op de kop getikt.
  Fijn weekend.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kast heb je op de kop getikt. En ja zucht inspiratie Soms ben ik ook aan het schuiven en dan ben ik ook niet tevreden. Het valt ook niet mee om het helemaal naar je zin te hebben. Ook ik vind de laatste foto erg mooi met die oude kist. En die glazen vaas is echt prachtig. Inderdaad met een mooie tak er in. Of koffiebonen en daarop een mooie kaars. Met zo'n prachtige vaas kun je veel kanten uit. Dat servies op de vensterbank zou ik weer leuk in de kast zetten hoor. Het servies ziet het zo mooi uit. Ik wens je nog een fijne zondag, Een lieve groet Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de vensterbank ook zo moeilijk....ik kom eigenlijk altijd wel op hetzelfde uit! Prachtig je stroopkannetje!
  X Nicole

  BeantwoordenVerwijderen