zondag 22 mei 2016

Druilerig dagje.

Wat een druilerig dagje vandaag. Voor mij een goede reden om een blog te tikken.
Afgelopen donderdag is er weer iemand langs geweest voor de pipowagen. Een van de vele inmiddels. Bij de meeste personen had ik zeker mijn vraagtekens.
De een vind het een wagen die zegt afbreken en wegbrengen, de andere ziet er nog wel wat in.. Ja geldtekens.. Het ging me voornamelijk om het dak omdat mijn gevoel zei dat het dakleer niet in goede conditie meer was.
Ook daarbij krijg je totaal verschillende adviezen. De een wil het met teer oplossen en de andere zegt bij een kijkje binnen dat er een geheel nieuw dak op moest.
Dus de meningen lagen mijlen ver uit elkaar. Tja daar sta je dan... Wat moet ik nou... Ik zat met de handen in het haar... Vervolgens komt de man van een collega en kijkje nemen.. Kijk daar kunnen we wat mee. De wagen had zeker aandacht nodig maar was nog te redden. Heb je ook een trap was de vraag.. Ja die hebben we zeker. Zo gezegt zo gedaan. Trap ertegen aangezet en hup daar ging hij.. Ik hield mn adem in en durfde niet te kijken.. Wat schetste mijn verbazing? Hij liep erop en niks aan het handje!
Dus het dak was niet rot? Snap ook niet hoe je dat kan zeggen door alleen maar beetje in de rondte te kijken zonder te voelen of erin te prikken..

Hier kon ik wat mee. Dus de volgende dag om 9.15 stond hij voor de deur. Te beginnen om de deur passend te maken voor het kozijn. Maar voor dat gedaan kon worden moest eerst de wand goed vastgezet worden want deze zat vrij los.
Na dag 1 zat de wand weer zeer goed vast en is verstevigd. Deur passend gemaakt en geplaatst. Ook aan de voorzijde van het balkonnetje de oude plaat verwijderd en mooie vlonders geplaatst. Heel veel gedaan op dag 1 en wat een wereld van verschil!
Ik heb een deur! En wat is dat een mijlpaal!
Gisteren ochtend was hij er weer om 9.15 en toen moest het dak eraan geloven. De overkapping aan de voor en achterzijde waren niet meer in topconditie. Dus daar is aan beide kanten en stuk verwijderd. Vervolgens is het oude dakleer verwijderd en een nieuwe onderlaag en top laag geplaatst. Ook zat er nog een oude pijp aan de achterzijde die is ook verwijderd. Hopelijk komen na 3 weken afwachten dan toch mijn kozijnen nog binnen maar daar heb ik een zwaar hoofd in. Degene die ze zou maken is elke keer niet bereikbaar en als je dan een medewerker te spreken krijgt krijg je te horen dat er wel wat latjes liggen maar er verder nog niks mee gedaan is. Dus nu is het daarop wachten voordat we verder kunnen. Maar ook dat zal goed komen.Verder heb ik vanmorgen weer wat foto`s gemaakt voor de webwinkel. Dit keer heb ik vooral wat stoere items toegevoegd.
Nieuwsgierig? Of wil je op de hoogte blijven van de nieuwe vondsten? Neem een kijkje op de site en meld je aan voor de nieuwsbrief.

Sinds enige tijd zit ik ook op Instagram. Voor wie het leuk vind?

Voor nu zal ik het hierbij laten.
Fijne avond voor iedereen en tot snel.1 opmerking:

  1. Het wordt steeds mooier de pipowagen. Leuk om te zien hoor. En je hebt me nieuwsgierig gemaakt naar de items in je webwinkel. Ik ga meteen kijken. Liefs Anneke

    BeantwoordenVerwijderen