woensdag 1 juni 2016

Daar zijn we weer.

Goedenmiddag allemaal.
Wat een weertje de afgelopen dagen. Druilerig en nat. Maar vandaag ziet het er weer stukken beter uit dus goede reden om er volop van te genieten.

Gisteren kon ik na een maand mn kozijnen ophalen voor mn pipowagen.
Wat was dat een ellende. Degene waar ik ze liet maken heeft nog niet echt het idee wat communiceren was. Na een maand minimaal 4x in de week soms wel 4x per dag contact te zoeken en langs het bedrijf te gaan. Waar ze je aankijken van ik heb werkelijk geen idee waar je het over hebt... Zijn ze dan eindelijk binnen. Een harde les om daar nooit meer een stap over de drempel te zetten. Maar achteraf hoorde ik heel veel mensen zeggen dat ze daarvan op de hoogte waren... Nouja harde les voor de volgende keer.
Het belangrijkste op dit moment is dat ze binnen zijn. Dus op zeer korte termijn kunnen ze geplaatst worden en kan hij verder afgemaakt worden..
Ik kan niet wachten! Vooral ook omdat de tuin alles behalve gezellig is...
Maar gaat goed komen.

Verder druk bezig met allerlei leuke dingetjes. Inkopen doen voor de markt op 3 juli in Terwispel. Ik heb er zin in. Dus voor wie zin heeft?
 
We gaan weer druk op zoek naar de leukste spulletjes.. Je twijfelt toch altijd wel of je wel genoeg heb.
 
Afgelopen week heb ik als verrassing een hotel geboekt voor Brugge. Zo een ontzettende zin in. Dit keer gaan alleen manlief en ik weg.
Raar hoor zo zonder de kinderen weg te gaan.
Ergens voel ik me daar altijd weer schuldig over...
Maar we gaan er lekker van genieten.
 
Ik ga weer lekker naar buiten en even van het heerlijke zonnetje genieten voordat de kinderen weer opgehaald moeten worden.
Iedereen hele fijne dag toegewenst!

1 opmerking:

  1. Wat een gedoe Bianca met de pipowagen. Maar gelukkig is het nu in orde nu maar hopen dat het plaatsen geen probleem wordt. Heerlijk om zonder kinderen even weg te gaan. Ik wens jullie heel veel plezier.
    Liefs Anneke

    BeantwoordenVerwijderen